Μελέτη και Σχεδιασμός Κήπων 

Η εταιρεία μας με  πολύχρονη εμπειρία  στο χώρο της αρχιτεκτονικής μελέτης τοπίων και  κατασκευών  κήπων Garden Landscape , μαζί  με τους γεωπόνους μας και το  άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας , αποτελούν εγγύηση για την δημιουργία ενός περιβάλλοντα χώρου υψηλής αισθητικής που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες λειτουργικές σας ανάγκες αλλά και ταυτόχρονα να είναι εναρμονισμένος με το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον και το μικρο-κλίμα της περιοχής.

Σχεδιάζουμε μαζί το χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις χωροθετικές απαιτήσεις, έχοντας ως στόχο την κατασκευή ενός ιδιαίτερα  όμορφου, λειτουργικού και βιώσιμου κήπου.

Αναλαμβάνουμε  έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας όπως σχεδιασμός και κατασκευή ανοικτών χώρων πρασίνου,οικιστικό πράσινο , επαγγελματικών χώρων ,ξενοδοχείων ,χώρων εκδηλώσεων,διαμορφώσεις κτημάτων , θεματικών κήπων, ταρατσό-κηπων , εσωτερικών χώρων γραφείων και εμπορικών κέντρων ,εταιρειών και  οργανισμών.

 

Διακόσμηση Χώρων – Εκδηλώσεων

Επιλέγουμε και προτείνουμε μέσα  από μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ελληνικής παραγωγής αλλά και εισαγωγής  και  αναλαμβάνουμε την επιμέλεια ,  την διακόσμηση  και την συντήρηση του πρασίνου τού   επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σας προσφέρουμε μοναδικές και ξεχωριστές προτάσεις και λύσεις , προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες δημιουργώντας ένα ευχάριστο αλλά και λειτουργικό περιβάλλον.

B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape
B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape
B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape
B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape