Β2Β

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας

Αν είστε επαγγελματίας και έχετε ανθοπωλείο ,αν είστε wedding planner από Ελλάδα η εξωτερικό και σας ενδιαφέρει η συνεργασία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 9426971 ή στο e-mail info@flowers4u.gr. Εισάγουμε τα φημισμένα τριαντάφυλλα κήπου Garden Roses David Austin σε τιμές χονδρικής για επαγγελματίες μόνον.

Δοχεία – γλάστρες ποιότητος που κάνουν το δικό σας επαγγελματικό και εργασιακό χώρο ξεχωριστό και που δίνουν χρώμα, στυλ και οξυγόνο σε εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον.

Μπορείτε να διαλέξετε δοχεία κεραμικά, πλαστικά, μεταλλικά, από fiberstone ή από φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα με μηχανισμούς αυτοποτιζόμενους.

Καλέστε μας για μελέτη του χώρου σας στο 2109426971 ή στο email info@flowers4u.gr για να έχετε ολοκληρωμένη πρόταση διακόσμησης με τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα δοχεία και τα ανάλογα φυτά για το δικό σας χώρο.

Ceramic pots Οι κεραμικές γλάστρες αποτελούν την πιο ποικίλη από τις υπόλοιπες κατηγορίες γλαστρών. Εκτός από τις πολλές δυνατότητες που ενυπάρχουν σε αυτό το φυσικό υλικό, οι κεραμικές γλάστρες οφείλουν μεγάλο μέρος του όμορφου χαρακτήρα τους στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τους. Κάθε γλάστρα έχει τη δικιά της ταυτότητα, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται και την θερμοκρασία κατά την διαδικασία του ψησίματος, αλλά και τις καιρικές συνθήκες που προκαλούν πολύ λεπτές διαφορές στο μέγεθος. Σχεδόν όλες οι κεραμικές γλάστρες είναι κατάλληλες και για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Για την εξωτερική χρήση απαιτείται προσοχή στην αποστράγγιση, καθώς και η χρήση ενός ένθετου κάλυψης είναι απαραίτητο όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους.

Metalic Pots Οι μεταλλικές γλάστρες έχοντας ως βάση το αλουμίνιο και το (ατσάλι) καταφέρνουν να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα. Λόγω του ιδιαίτερου τρόπου κατασκευής, του ντιζάιν και της ποιότητας οι μεταλλικές γλάστρες χωρίς συμβιβασμούς κατακτούν και ομορφαίνουν τον χώρο σας. Κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό και ενδέχεται να έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Επίσης, είναι όλες ανθεκτικές στο νερό. Τέλος, υπάρχει ποικιλία στα μεγέθη και τα σχέδια.

Exclusive pots Στην συγκεκριμένη κατηγορία τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή προέρχονται από την ίδια την φύση. Πέτρες, κοχύλια, φύλλα και μπαμπού είναι μόνο λίγα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τα οποία δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στην γλάστρα, αλλά και στο φυτό που θα τοποθετηθεί. Δεν είναι όλες οι γλάστρες κατάλληλες για εξωτερικούς χώρους και η χρήση του πλαστικού κασπό ενδείκνυται. H πλειοψηφία των exclusive γλαστρών είναι χειροποίητες και μοναδικές ως προς το στυλ τους. Μερικές από αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους. Επίσης, επειδή δεν είναι όλες αδιάβροχες, καλό θα ήταν να τοποθετηθεί ένα πλαστικό κασπό.

Plastic pots Οι γλάστρες έχοντας ως βάση την πολυμερική ρητίνη αποτελούν ένα από τα καλύτερα υλικά για την εξασφάλιση της υγείας των φυτών, καθώς προστατεύουν τα φυτά από τις ακτίνες του ηλίου και τις απότομες αλλαγές στην θερμοκρασία (μόνωση) . Επίσης, η μεγάλη ανθεκτικότητα του υλικού κρατάει το σχήμα της γλάστρας ανέπαφο. Το βάρος των γλαστρών είναι πολύ ελαφρύ και έτσι μπορούν να μεταφέρονται πολύ εύκολα. Τέλος, το υλικό τους είναι μη τοξικό και 100% ανακυκλώσιμο. Fiberstone pots Υψηλής ποιότητας γλάστρες, προερχόμενες από την Ευρώπη και κατασκευασμένες από πολυστυρόλιο, ένα πολύ ανθεκτικό και ανακυκλώσιμο πλαστικό. Οι γλάστρες είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές στον πάγο και στο υπεριώδες φως. Οι συνθετικές γλάστρες παρέχονται σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχημάτων. Επιπλέον υπάρχει και η επιλογή μεταξύ του mat και του γυαλιστερού χρώματος. Τέλος, ροδάκια για εύκολη μετακίνηση μπορούν να τοποθετηθούν με τρόπο τέτοιο ώστε να μην είναι ορατά.

Fiberstone (κατηγορία μέσα στα συνθετικά) Μια νέα, ανθεκτική και χωρίς την ανάγκη συντήρησης γλάστρα. Κατασκευασμένη από πολυεστέρα, πλέγμα πέτρας, υαλουφάσματα (fiberglass). Καταφέρνει να συνδυάζει τα αισθητικά χαρακτηριστικά μίας φυσικής γλάστρας-υλικών με την ανθεκτικότητα και το χαμηλό βάρος που χαρακτηρίζει τα συνθετικά υλικά. Το ισχυρό γυαλιστερό ή ματ βερνίκι αντέχει το υπεριώδες φως και είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στον πάγο. Το εσωτερικό της γλάστρας δεν βρέχεται με αποτέλεσμα να μην παγώνει. Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν έχουν καμία επίδραση στο σχήμα της γλάστρας. Συμπέρασμα: Οι Fiberstone γλάστρες είναι κατάλληλες για να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους. Παρέχεται σε γυαλιστερό ή ματ στα χρώματα: λευκό, μαύρο, γκρι.

Αν έχετε αγροτικά προϊόντα που θα σας ενδιέφερε να τα εξάγετε στην Ολλανδία ή σε άλλη χώρα της Ευρώπης επικοινωνείστε μαζί μας στο 210 9426971 ή στο email info@flowers4u.gr.

Αν έχετε ανθοπωλείο και σας ενδιαφέρει να εισάγετε από την Ολλανδία ποιοτικά άνθη luxury and exclusive category (RED NAOMI PORTA NOVA -GARDEN ROSES DAVID AUSTIN -ORCHIDS VANDA ANCO-PRESERVED KIARA), ποιοτικές και ιδιαίτερες πρασινάδες και φυλλώματα, εμπιστευθείτε την εταιρεία Νetherland Luxury Flowers NLFFlowers! Πληροφορίες: info@flowers4u.gr.

Αν έχετε ανθοπωλείο και σας ενδιαφέρουν τα garden Roses David Austin Luxury Collection για γάμους και νυφικά μπουκέτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας τα προμηθεύσουμε σε τιμές χονδρικής τηλ. επικοινωνίας 2109426971 και email info@flowers4u.gr.

Με εκτίμηση Δημήτρης Παπαδάκης

Αν έχετε ανθοπωλείο και σας ενδιαφέρει η συνεργασία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ 210 9426971 ή στο e-mail info@flowers4u.gr. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προίοντα με εγγύηση την μακρόχρονη εμπειρία μας και άριστη γνώση της δουλειάς μας. Αποστολές σε όλα τα μαιευτήρια ΡΕΑ, ΙΑΣΩ ,ΛΗΤΩ, ΓΑΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ για τους συναδέλφους της επαρχίας χωρίς κόστος μεταφορικών. Τιμές συναδελφικές και ανταγωνιστικές!

Με εκτίμηση για το www.flowers4u.gr

Δημήτρης Παπαδάκης

Μελέτη και Σχεδιασμός Κήπων 

Η εταιρεία μας με  πολύχρονη εμπειρία  στο χώρο της αρχιτεκτονικής μελέτης τοπίων και  κατασκευών  κήπων Garden Landscape , μαζί  με τους γεωπόνους μας και το  άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας , αποτελούν εγγύηση για την δημιουργία ενός περιβάλλοντα χώρου υψηλής αισθητικής που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες λειτουργικές σας ανάγκες αλλά και ταυτόχρονα να είναι εναρμονισμένος με το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον και το μικρο-κλίμα της περιοχής.

Σχεδιάζουμε μαζί το χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις χωροθετικές απαιτήσεις, έχοντας ως στόχο την κατασκευή ενός ιδιαίτερα  όμορφου, λειτουργικού και βιώσιμου κήπου.

Αναλαμβάνουμε  έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας όπως σχεδιασμός και κατασκευή ανοικτών χώρων πρασίνου,οικιστικό πράσινο , επαγγελματικών χώρων ,ξενοδοχείων ,χώρων εκδηλώσεων,διαμορφώσεις κτημάτων , θεματικών κήπων, ταρατσό-κηπων , εσωτερικών χώρων γραφείων και εμπορικών κέντρων ,εταιρειών και  οργανισμών.

Διακόσμηση Χώρων – Εκδηλώσεων

Επιλέγουμε και προτείνουμε μέσα  από μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ελληνικής παραγωγής αλλά και εισαγωγής  και  αναλαμβάνουμε την επιμέλεια ,  την διακόσμηση  και την συντήρηση του πρασίνου τού   επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σας προσφέρουμε μοναδικές και ξεχωριστές προτάσεις και λύσεις , προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες δημιουργώντας ένα ευχάριστο αλλά και λειτουργικό περιβάλλον.

B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape

B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape

B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape

B2B Αρχιτεκτονική τοπίου Garden Landscape